Concert a Son Armadans

La Capella Mallorquina comença nova Temporada aquest divendres 24 de setembre oferint un concert a les 20,00 hores a l’Església de Santa Teresa de l’Infant Jesús, en el barri de Son Armadans de Palma. L’actuació estarà centrada en la interpretació d’algunes de les Avemaries més populars del gran repertori, com les de Schubert, Gounod-Bach, Victoria o Caccini al costat d’altres més desconegudes, però igualment belles, com les de Arcadelt o Engelhart. La resta del programa es completarà amb una cuidada selecció de fragments de grans obres corals de la música sacra com la Missa per la Pau de Karl Jenkins, la Missa Brevis de Jacob de Haan, la Missa Criolla d’Ariel Ramírez, la Missa de Gloria de Puccini o el Requiem de Fauré.

La Capella estarà acompanyada pels solistes Laura Melo, Marga Pons i Gerónimo Seib, que seran dirigits per José Martínez i José María Moreno

Per a aquesta Temporada 2021/22, la Capella té preparades més de 20 actuacions a capella o al costat de formacions instrumentals com la Banda Municipal de Palma, la Jove Orquestra Rotària de Mallorca o l’Orquestra Clàssica de Mallorca. A més d’oferir concerts a Palma, també la podrem escoltar en llocs com Alcudia, Santanyí, Felanitx, Manacor o Andratx i en actuacions tan destacades com la de la Festa de la Sibil·l’a l’Església de Santa Eulalia o al Torrent de Pareis.

El concert d’aquest divendres està patrocinat per la Fundació Barceló, als projectes solidaris de la qual anirà destinada la recaptació dels donatius voluntaris del públic assistent.