Loading posts...
 • Vigília Pasqual a la Santa Creu

  La Capella Mallorquina cantà durant la Missa de la Vigília Pasqual del passat dissabte 3 d’abril de l’Església de Santa Creu de Palma acompanyada a l’orgue pel titular Bartomeu Manresa.

 • Dijous Sant a Santa Eulàlia

  La Capella Mallorquina va participar el passat 1 d’abril en les celebracions d’aquesta Setmana Santa cantant a la Missa Solemne del Dijous Sant de l’Església de Santa Eulàlia de Palma.

 • Concert de Setmana Santa

  La Capella prepara el seu Concert de Setmana Santa amb un programa especial: el meravellós Rèquiem de Fauré i altres joies de la música sacra. Dia 31 de març de 2021 a les 19:00 h. a la Basílica de Sant Miquel de Palma.

 • Concert Polifònic a Santa Pagesa

  La Capella Mallorquina torna a oferir concerts després dels dos mesos de prohibicions per la Pandèmia. El dijous 4 de març a les 18.30 h., actuació a l’Església de Santa Catalina Thomàs de Palma amb un repertori de peces polifòniques internacionals de països com Nova Zelanda, Sud-àfrica, Israel, Argentina o Kenia. Entrades donatiu pel projecte d’aliments d’Alisol.

 • Es posposa el Concert a Sant Miquel

  Desgraciadament hem de comunicar a tots els nostres aficionats que el concert previst pel dijous 28 de gener a Sant Miquel ha de ser posposat. El Govern Balear ens ha comunicat que el concert no està autoritzat per la prohibició de la Conselleria de Sanitat a realitzar concerts durant l’actual fase de Nivell 4 reforçat…

 • Èxit a la Festa de la Sibil·la

  Com cada any, i a pesar de la Pandèmia, la Capella va oferir amb gran èxit el seu tradicional concert de la Festa de la Sibil·la a l’església de Santa Eulàlia, comptant amb la participació de l’organista Bartomeu Veny i de la soprano Cristina Van Roy.

 • La Capella canta Matines a la Santa Creu

  Aquesta Nit de Nadal, no et perdis les Matines de la Capella Mallorquina a la meravellosa Església de Santa Creu.

 • Festa de la Sibil·la 2020

  El concert més esperat de les Festes de Nadal! Enguany, com a novetat, a les 11,30 hores. Amb la magnífica Sibil·la de na Cristina Van Roy! Com sempre, el dia 26, segona Festa de Nadal, No t’ho perdis! Reserva la teva entrada!!

 • Concert a la Santa Creu

  La Capella Mallorquina es va presentar el passat 26 de novembre a l’església de la Santa Creu de Palma amb un programa que va alternar les peces corals i organístiques. La soprano Cristina Van Roy va interpretar diverses àries d’en Bach i Haendel. Per la seva banda, la Capella va centrar el seu repertori en la música…

 • Missa de la Coronació (W. A. Mozart)

  La Capella Mallorquina es presentarà el pròxim 22 d’octubre a la Basílica de Sant Miquel oferint un programa de música d’en Mozart. Es podran sentir els seus nocturns per a cor, diversos fragments corals de la seva òpera “Idomeneo, re di Creta” i molt especialment la “Missa de la Coronació”. Donatiu solidari de 10€ a benefici del programa d’aliments de ALISOL. Reserva…