Loading posts...
 • Gales Líriques d’Andratx 2023

  Tornen com cada any dos nous concerts a la Clastra del Castell de Son Mas d’Andratx. Amb un repertori integrat per alguns dels números més importants del repertori líric. Al costat de l’Orquestra Clàssica de Mallorca, els Cors Infantil i Coral Municipal d’Andratx i amb els solistes Maia Planas, Cristina Van Roy, Pablo López i…

 • Concert homenatge a la Mare de Déu de Sant Salvador

  XXV Aniversari d’un dels concerts més estimats per la Capella Mallorquina, el que des de fa 25 anys se celebra a Felanitx de la mà de la Fundació Barceló per homenatjar la Mare de Déu de Sant Salvador. Aquesta vegada amb un repertori meravellós: el Requiem for the living del compositor nord-americà Dan Forrest. Dissabte…

 • Festival Coral de Primavera

  La Capella Mallorquina participarà al XVI Festival Coral de Primavera organitzat per la UOM el pròxim dissabte 6 de maig compartint escenari amb l’Studium, l’Art Vocal Ensemble i els Musicantes de Mallorca. A les 20:30 hores al Monestir de la Reial de Palma. Vos esperam!

 • El Dúo de la Africana al costat de Simfovents

  La Capella Mallorquina presenta la seva pròxima actuació del divendres 5 de maig al costat de la Banda Municipal de Palma cantant ni més ni menys que la sarsuela “El duo de l’Africana”. Pròxim divendres a les 19:30 h. a l’auditori del Conservatori de Palma. No t’ho perdis! Entrada gratuïta.

 • Concert a Sant Magí

  La Capella Mallorquina presenta el pròxim concert a l’Església de Sant Magí de Palma. Serà el dijous 27 d’abril a les 19.00 hores amb un repertori polifònic molt interessant.

 • Concert de Setmana Santa

  La Capella Mallorquina presenta el seu Concert de Setmana Santa amb una obra molt especial i que es cantarà per primera vegada a Mallorca: el Rèquiem pels vius (Requiem for the Living) del compositor nord-americà Dan Forrest, ben segur una peça molt inspirada i que sorprendrà per la seva bellesa a tots els aficionats. Vos esperam. Església de Sant Felip Neri, dijous 23 de març a…

 • Pròxim concert a Palma

  Dijous dia 23 de febrer a les 19:00 h. la Capella es torna a presentar a Palma oferint un concert polifònic amb repertori molt popular a l’Església de Santa Pagesa (Santa Catalina Thomàs). L’actuació serà dirigida per José Martínez. Entrada gratuïta. T’esperam!

 • Concert de Música de Mallorca

  La Capella Mallorquina ja prepara el seu proper concert, el primer del 2023, pel dijous 26 de gener a la Basílica de Sant Miquel de Palma, amb peces de compositors mallorquins o del repertori tradicional mallorquí. No t’ho perdis! Entrada gratuïta.

 • La Festa de la Sibil·la 2022

  Un any més la Capella Mallorquina torna a l’església de Santa Eulàlia per oferir un dels seus concerts més esperats i estimats: la Festa de la Sibil·la. Contarem novament amb la fantàstica soprano Cristina Van Roy com a Sibil·la i amb l’organista de prestigi Tomeu Veny, tots ells dirigits per José Martínez i Josep Maria…

 • Concert de Nadal a Pollença

  El diumenge dia 11 de desembre a les 10:30 hores no vos perdeu el Concert de Nadal que la Capella Mallorquina oferirà a l’Església Parroquial de Pollença a on la nostra formació coral no canta des de fa més de 20 anys. Vos esperam. Entrada gratuïta!