Loading posts...
 • Concert a Son Armadans

  La Capella Mallorquina comença nova Temporada aquest divendres 24 de setembre oferint un concert a les 20,00 hores a l’Església de Santa Teresa de l’Infant Jesús, en el barri de Son Armadans de Palma. L’actuació estarà centrada en la interpretació d’algunes de les Avemaries més populars del gran repertori, com les de Schubert, Gounod-Bach, Victoria…

 • Es cancel·la el concert a Can Tàpera

  Sentim molt comunicar-vos que, a causa de les condicions meteorològiques que s’anuncien, la Fundació Sa Nostra ha decidit cancel·lar el nostre del concert de demà dijous. Però molt aviat, estarem de nou amb vosaltres en el nostre pròxim concert del dia 24 de setembre.

 • Primer concert de la Temporada

  La Capella Mallorquina comença nova temporada oferint un concert a Can Tàpera. Pròxim dijous dia 2 de setembre, a les 20.30 hores, amb un programa ben variat de música polifònica i fragments d’òpera i sarsuela.

 • Darrer Concert de la Temporada

  Darrer concert de la Temporada 20/21, la temporada de la pandèmia, que afortunadament, la Capella ha sabut gestionar de manera admirable oferint gran quantitat de concerts de gran qualitat. La nostra darrera actuació, divendres 9 de juny a Sóller amb un programa molt variat de música polifònica, d’òpera i de sarsuela.

 • La Capella torna al Torrent de Pareis

  Després de la suspensió del concert del 2020, la Capella torna novament a actuar a un dels llocs més emblemàtics, al nostre estimat Torrent de Pareis. I aquesta vegada ho farà acompanyada de la Jove Orquestra Rotària de Mallorca. Un concert imprescindible! Diumenge dia 4 a les 17.30 h. Ens veiem al paradís de la…

 • Gales Líriques a Andratx: 25è Aniversari

  Un any més tornen les estupendes Gales Líriques d’Andratx. Enguany es complirà la 25 edició amb un programa fantàstic d’òpera i sarsuela amb magnífics solistes, l’Orquestra Clàssica de Mallorca i els nostres estimats amics de la Coral Municipal d’Andratx.

 • Pròxim Concert a Felanitx

  La Capella anuncia el seu pròxim concert a Felanitx. Serà el dissabte 29 de maig a les 18,00 h. a l’Església de Sant Miquel. No t’ho perdis!

 • Gloria i Requiem en Santa Creu

  Nou concert de la Capella aquest dijous 29 d’abril. La mezzo Serena Pérez, la soprano Cristina Van Roy i el tenor Mikel Estelrich seran els intèrprets que al costat de l’organista Bartomeu Manresa i els directors José Martínez i José Mª Moreno interpretaran el Gloria de Vivaldi i el Requiem de Fauré. La Capella segueix amb plena activitat en temps de Pandèmia.

 • Vivaldi i Fauré a Inca

  El pròxim concert de la Capella Mallorquina serà el pròxim 24 d’abril a les 17,00 h. a l’Església de Santa Maria la Major d’Inca. La Capella oferirà ni més ni menys que el Gloria de Vivaldi i el Réquiem de Fauré acompanyats per l’organista Bartomeu Manresa i al costat de les solistes Cristina Van Roy i Serena Pérez. Reserva d’entrades en el telèfon 630 90 90…

 • Vigília Pasqual a la Santa Creu

  La Capella Mallorquina cantà durant la Missa de la Vigília Pasqual del passat dissabte 3 d’abril de l’Església de Santa Creu de Palma acompanyada a l’orgue pel titular Bartomeu Manresa.