Es cancel·la el Concert a Sant Salvador de Felanitx

Lamentam comunicar als nostres seguidors i afeccionats que haurem de suspendre el nostro Tradicional Concert de Sant Salvador de Felanitx programat per al 30 de maig.
Desgraciadament, per primera vegada des de l’any 1999 la Capella Mallorquina i la Fundació Barceló es veuen obligats a cancel·lar l’actuació a causa de les normes de l’Estat d’Alarma per a la Fase 2 que s’iniciaria la setmana vinent i que impedeixen realitzar concerts amb més de 50 assistents entre públic i coristes.
El Tradicional Concert Homenatge a la Mare de Déu de Sant Salvador se celebra en el Santuari de San Salvador de Felanitx de manera ininterrompuda des de l’any 1999.
Durant aquests més de 20 anys la Capella Mallorquina ha ofert concerts amb repertoris molt variats, des de la música tradicional mallorquina, passant per la polifonia clàssica, els grans autors, fragments d’òpera i sarsuela o música religiosa, ha comptat amb la participació de nombrosos solistes vocals i instrumentals i sempre ha estat molt ben rebut pel públic del municipi, sent un dels concerts més esperats de la primavera en el Llevant mallorquí